spacePolitica confidentialitate

LiveStats.Ro nu isi asuma rasponsabilitatea in cazul incalcarii drepturilor de autor si/sau a drepturilor conexe de catre unul sau mai multi utilizatori inscrisi in bazele de date online ale LiveStats.Ro.

Aderarea la LiveStats.Ro

Pentru a va inscrie in clasamentul LiveStats.Ro este necesari sa adaugati pe siteul dumneavoastra un cod generat automat de noi. Prin inscrierea pe siteul LiveStats.Ro va declarati de acord cu preluarea statisticilor si publicarea lor in clasamentul general.

Unicii proprietari ai informatiilor colectate de LiveStats.Ro (Statistici si Monitorizare Web) referitoare la website-urile dvs. ramaneti dvs. Datele colectate pot fi folosite oricum doriti.

In cazul in care doriti excluderea din LiveStats.Ro, nu trebuie decat sa scoateti codul nostru de pe siteul dumneavoastra si sa trimiteti un email la admin at livestats.ro.

I. Informatii personale

I.1. Colectare

Informatii de tipul: nume complet, adresa de e-mail, etc sunt colectate de catre LiveStats.Ro si nu vor fi transmise altor terti decat la solicitarea explicita a utilizatorului.

Informatii de tipul: adresa IP, program de navigare Web utilizat, numele domeniului referent, orele de acces si durata totala a prezentei in cadrul locatiei Web LiveStats.Ro sunt inregistrate in mod automat in bazele de date si sunt utilizate pentru imbunatatirea serviciilor furnizate de LiveStats.Ro, fara afisare catre o terta persoana fizica sau juridica.

I.2. Utilizare

LiveStats.Ro utilizeaza informatiile descrise in cadrul alineatului I.1. pentru:

  • imbunatatirea serviciilor oferite vizitatorilor si utilizatorilor LiveStats.Ro;
  • structurarea domeniului Web alocat proiectului LiveStats.Ro;
  • realizarea de statistici online periodice.

Informatiile personale cuprinse in cadrul LiveStats.Ro pot fi dezvaluite catre reprezentanti ai organelor legislative romanesti in cazul in care: se solicita astfel de date in vederea aplicarii de dispozitii legale sau hotariri ale instantelor judecatoresti, personalul LiveStats.Ro (Statistici si Monitorizare Web) este instiintat sau se autosesizeaza asupra incalcarii drepturilor de autor in vigoare.

II. Valabilitatea Notei de Confidentialitate pentru domeniul Web LiveStats.Ro

Prezenta Nota de Confidentialitate are o perioada de valabilitate nedeterminata.space
Mergi la inceputul paginii